Rohlik.cz

Šťavnatá vepřová panenka

Šťavnatá vepřová panenka
  • 15 minut
  • 3 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Skoncujte s vysušenou panenkou. Připravte jí přesně podle našeho postupu a bude dokonale šťavnatá.

Postup:

1Panenku si rozdělte na tři části. V vyšší pánvi rozpalte olej a zrpudka na něm osmahněte kousky panenky ze všech stran, aby se maso zatáhlo. Díky tomu zůstane maso uvnitř šťavnaté.

2Předehřejte si troubu na 190 °C. Panenku přesuňte do zapékací misky, osolte ji a opepřete. Dejte ji zapéct max. na 10 minut.

3Hotovou panenku nařezejte na plátky. uvnitř musí být ještě růžová, pak je měkká a šťavnatá.

4Tip: Podávejte ji se zeleninovým salátem nebo bramborami či pečenou zeleninou.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.