Rohlik.cz

Ovesná kaše s jablky

Ovesná kaše s jablky
  • 15 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

2 ×

Zdravá snídaně je základ. Domácí kaši zvládnete během chvilky a dochutit jí můžete vším, co máte rádi.

Postup:

1Omyté jablko rozpulte, zbavte ho jádřince a nakrájejte na tenké plátky. Několik dílků si nechte na ozdobu. V hrnci rozehřejte máslo a jablíčko na něm osmahněte cca 2 minuty, aby změklo.

2Hhed potom přisypte ovesné vločky, rozinky a zalijte vodou. Míchejte do zhoustnutí.

3Přilijte mléko, dochuťte skořicí, medem, kaši promíchejte a ještě chvíli ohřívejte.

4Hotovou kaši servírujte do misek, ozdobte jablíčky a posypte špetkou skořice.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.