Rohlik.cz

Okoun na teplém fazolovém salátku

Okoun na teplém fazolovém salátku
  • 25 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

1 ×

Dopřejte si rybu minimálně jednou týdně. Takový filet je hotový během chviličky.

Postup:

1Filety omyjte, osušte utěrkou, osolte a osmažte na olivovém oleji z obou stran dozlatova. Pokud máte filet s kůží, nejdříve ho smažte kůží dolů. Stačí lehce přitisknout vařečkou, aby se nezkroutil.

2V jiné pánvi nechte na oleji zesklovatět cibulku, potom přidejte nasekaný česnek a nechte ho rozvonět. Zastříkněte bílým vínem, nechte vyvařit. Přisypte scezené fazole a rozpůlená cherry rajčátka. Chvíli opékejte. Osolte, opepřete, zakápněte lehce vinným octem a zasypejte čerstvou petrželkou.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.