Rohlik.cz

Halibut v papilotě

Halibut v papilotě

1 ×

Lehké jídlo, snadná příprava a nádech Asie provoněné koriandrem.

Postup:

1Pomocí škrabky (julienn) si nakrájejte na nudličky oloupanou mrkev a omytou cuketu (dobře poslouží ale i obyčejná škrabka).

2Z pečícícho papíru si odstřihněte 2 dostatečně velké obdelníky. Na jejich střed umístěte nudličky z mrkve a cukety, na ně položte osolené a opepřené filety z ryby, navrch nasypte zázvor (oloupaný a nakrájený na tenké nudličky) a jarní cibulky (rozkrojené napůl po délce).

3Vše zakápněte šťávou z půlky citrónu a lžíci oleje. Takto připravenou rybu pečlivě zabalte do úhledného balíčku – papiloty. Snažte se, aby balíček dobře těsnil a nikde z něj nemohla unikat šťáva a pára.

4Papiloty vložte do trouby vyhřáté na 200°C a pečte cca 15–20 minut. Podávejte samotné nebo se zeleninovým salátem. Na talíři posypte lístky koriandru a semínky sezamu.

5Recept najdete na blogu Paleo snadno.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.