Rohlik.cz

Hovězí tartar s rukolovým pestem

Hovězí tartar s rukolovým pestem

0 ×

Hovězí tatarák, jak ho neznáte. Zdravější úprava a lahodnější chuť.

Postup:

1Hovězí maso nakrájejte ostrým nožem na drobno. Maso postupně nakrájejte na tenoučké plátky, následně na nudličky, poté na menší kousky a aby toho nebylo málo, tak ho ještě nasekejte nožem na drobno nebo rozemelte v mlýnku. Takto připravené maso důkladně smíchejte s ingrediencemi, vytvořte bochánek a vložte do chladničky než si připravíte pesto.

2Rukolu a všechny ostatní ingredience včetně kešu oříšků, šťávy z limetek a olivového oleje si připravte do misky a tyčovým mixérem rozsekejte do krémové hmoty.

3Pesto podávejte k tataráku společně s rozpečenou bagetkou nebo chlebem. Recept najdete na blogu Mangiare squisito.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.