Rohlik.cz

Letní salát s kuřecím masem

Letní salát s kuřecím masem

0 ×

Vyměňte těžký oběd za lehčí verzi s kuřecím masem a svěžím limetkovo-avokádovým dresinkem.

Postup:

1V pánvi si rozehřejte lžíci oleje. Na kuřecí prso rozetřete nové koření a papriku. Prso zabalte do potravinové fólie a lehce naklepejte. Opečte ho na pánvi z každé strany kolem 5 minut.

2Mezitím si nakrájejte fenykl a ředkvičky na slabé plátky. Do misek rozdělte salátové listy a rukolu. Na ně rozložte fenykl a ředkvičky.

3Pomocí tyčového mixéru rozmixujte avokádo, mátu, šťávu a kůru z limetky, bazalku, sůl a pepř na jemný krém. Do směsi vmíchejte zbylé 2 lžíce olivového oleje.

4Opečené kuřecí prso nechte 5 minut odpočinout. Na pánvi opečte plátek chleba dokřupava. Maso i chléb nakrájejte na plátky. Rozložte na salát a pokapejte dresinkem.

5Recept naleznete na blogu Mangiare squisito

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.