Rohlik.cz

Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

2 ×

Recept na masové knedlíčky, který není vůbec složitý. I když tak na první pohled nevypadá.

Postup:

1Do mísy prosejte mouku a postupně přilévejte vodu. Zpracujte krásné, sametové těsto a dejte odpočinout alespoň na 15 minut.

2Na náplň nasekejte oloupaný zázvor i stroužek najemno, kimchi pokrájejte na malé kousky. Všechny ingredience včetně mletého masa a vejce na náplň smíchejte dohromady.

3Těsto vyválejte na tenčí vrstvu 4 mm a vykrájejte kolečka, na které dejte lžičku náplně. Okraj po obvodu navlhčete prsty a uzavřete je.

4Hotové gyozy smažte sukýnkou nahoru asi 1 minutu na vrstvě rozpáleného oleje, poté je zalijte vařící vodou a ještě 5 minut vařte pod pokličkou.

5Syrové gyozy můžete uchovat v mrazáku max. 1 měsíc. Recept i video naleznete na blogu Kitchen and the city.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.