Rohlik.cz

Zeleninový hamburger

Zeleninový hamburger

2 ×

Zachutná vám, ať už jste vegetarián nebo ne.

Postup:

1Zeleninu nechte povolit, přidejte ostatní ingredience kromě mouky a rozmixujte. Do směsi přidejte mouku a vše řádně promíchejte. Z hmoty vytvořte hamburgerové bulky 2 cm silné, obalte v hladké mouce a dejte vychladit na 30 minut do ledničky. Rozpalte litinovou pánev potřenou olivovým olejem a vložte zeleninové hamburgery. Smažte 10–12 minut.

2Všechny suroviny na dip rozmixujte dohromady, osolte a opepřete podle chuti a dejte vychladit.

3Cibuli nakrájejte na 1 cm široká kroužky a každý oddělte od sebe. Zastříkněte balsamikovým octem a obalujte v těstíčku z hladké mouky a piva a smažte na rozpáleném oleji.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.