Rohlik.cz

Ostrá BBQ křidýlka

Ostrá BBQ křidýlka
  • 75 minut
  • 4 porce
  • Středně těžký

1 ×

Čím déle marinujete, tím lepší výsledek, který rozhodně stojí za to.

Postup:

1Jako první opražte na chvilku na suché pánvi pár kuliček černého pepře.

2V míse smíchejte kečup, olivový olej, worcester omáčku, s tabaskem a solí. Opražený pepř rozdrťte v hmoždíři a přidejte do mísy. Koření zakápněte octem, přidejte hnědý cukr, prolisovaný česnek a bylinky.

3Marinádu na maso důkladně promícháme, aby se ingredience spojily a obalíme v ní všechna kuřecí křidýlka. Necháme marinovat alespoň 1 hodinu, nejlépe klidně přes noc.

4Křídla ogrilujeme do hněda z každé strany na grilu nebo grilovací pánvi. Při grilování je můžete potírat zbylou marinádou. Podávejte je s pokrájenou zeleninou, salátem nebo s pečivem. Připíjejte vychlazené pivo.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.