Rohlik.cz

Lososový tatarák

Lososový tatarák
  • 40 minut
  • 1 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Kdo nemusí varaintu z hovězího masa, možná si oblíbí ten z lososa. Stejně jako u klasického tataráku si ho můžete v podstatě dochutit tím, co máte rádi.

Postup:

1Vychlazený filet lososa na krájejte ostrým nožem nejprve na tenké proužky a následně na drobné kostičky.

2Poté smíchejte maso s nadrobno nakrájenou šalotkou, koprem, špetkou hořčice, limetkové šťávy, pepře a soli.

3Tatarák navrstvěte do kulatých nízkých nádobek, nechte půl hodiny vychladit a poté vyklopte na talíř. Podávejte s teplými opečenými tousty nebo bílou bagetkou.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.