Rohlik.cz

Tuňákový salát s vejcem

Tuňákový salát s vejcem
  • 15 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

2 ×

Výživný ale přitom lehký salát, který zasytí na celé odpoledne strávené venku na sluníčku.

Postup:

1Jako první dejte vařit vejce natvrdo, trvá to cca 10 minut. Po uvaření je zchlaďte studenou vodou a oloupejte.

2Mezitím si ve větší míse připravte zálivku z olivového oleje, hořčice, pár kapek citronové šťávy a soli

3Vložte natrhané salátové listy do mísy a obalte je důkladně v zálivce.

4Salát rozdělte do talířů, navrstvěte na něj osolená a pokrájená rajčata, posypejte kolečky jarní cibulky. Přidejte navrch okapaného tuňáka a čtvrtky vajíček. Navíc můžete přidat ještě lžíci majonézy.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.