Rohlik.cz

Jáhlová kaše s jablky a goji

Jáhlová kaše s jablky a goji

0 ×

Jáhly jsou přirozeně bez lepku, tudíž si může tuto výživnou a zdravou kaši dát úplně každý.

Postup:

1Jáhly spařte 3 -krát vařící vodou. Vždy promíchejte a slijte.

2Do kastrůlku nasypte spařené jáhly, přilijte vodu a za občasného míchání vařte. Když se voda vyvaří, přilijte sójové mléko a dál vařte. Vařte celkem do změknutí, tj. asi 15 minut.

3Jablka nakrájejte na 1 cm slabé plátky, vložte do hrnce či malé pánve, lehce podlijte trochu vodou. Přidejte 1 polévkovou lžíci javorového sirupu, lehce poprašte skořicí a duste do poloměkka. Přidejte kustovnici (goji), duste asi půl minuty a odstavte.

4Jáhlovou kaši nandejte do misky a přelijte dušenými jablky. Můžete posypat slunečnicovými nebo jinými semínky.

5Recept najdete na blogu Vařeniště.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.