Rohlik.cz

Váš košík je prázdný.

Burger s grilovaným ananasem

Burger s grilovaným ananasem
  • 15 minut
  • 1 porce
  • Jednoduchý

5 ×

Vyzkoušejte něco nového

Postup:

1Maso opepříme a vymícháme do mazlavé konzistence. Vytvoříme z něj placku tenkou cca 1,5 cm a v lednici necháme 30 minut zatuhnout.

2Maso zprudka orestujeme z obou stran na rozpáleném grilu nebo na rozpálené pánvi s troškou oleje, necháme cca 3 minuty odpočinout a poté osolíme. Mezitím na výpeku z masa nebo na grilu opečeme kolečko ananasu. Zlehka jej osolíme.

3Housku rozkrojíme napůl a pod grilem obě části otoustujeme z obou stran.

4Na spodní díl namažeme půl lžíce Tatarské omáčky Hellmann’s, naaranžujeme salát, položíme maso, druhou polovinu tatarky, ogrilovaný ananas, nasekanou červenou cibuli a přiklopíme křupavým „víčkem” housky.

Mohlo by Vás zaujmout