Rohlik.cz

Váš košík je prázdný.

Kuřecí křidélka

Kuřecí křidélka
  • 50 minut
  • 4 porce
  • Jednoduchý

1 ×

Výborná kuřecí křidélka, která nesmí chybět na žádné letní grilovačce.

Postup:

1Křidélka osolíme, opepříme a promícháme s marinádou při-pravenou z worcestrové omáčky, kečupu Hellmann´s, hořčice, citronové šťávy a rozmačkaného česneku. Necháme cca 1 hodinu při pokojové teplotě marinovat.

2Poté dáme na pekáč, přikryjeme alobalem a pečeme při 180 °C cca 40 minut (doměkka).

3Upečená křidélka můžeme buď nechat vychladit, nebo ihned grilovat dozlatova na rozpáleném grilu. Během grilování potíráme výpekem z pekáče.

4Podáváme s grilovací omáčkou Hellmann´s SAMBA, rozpečeným pečivem a zeleninou.

Mohlo by Vás zaujmout