Rohlik.cz

Váš košík je prázdný.

Čokoládový krambl

Čokoládový krambl

1 ×

Kdo by nemiloval čokoládu? Ideální zamilovaný dezert pro malé i velké a k nedělní kávě či čaji skutečně to pravé.

Postup:

1Rozehřejte troubu na 200°C. Jablka umyjte a vykrojte jádřince. Nakrájejte na větší kostičky. Na másle je osmahněte, zasypte skořicí a jakmile trochu změknou, přidejte i med. Promíchejte a naplňte do zapékacích misek (pokud nemáte malé zapékací misky, můžete použít jednu větší).

2Smíchejte vločky, mouku, máslo a cukr a rukama propracujte na drobenku. Musí se vám vytvořit malé hrudky. Jako poslední přidejte nakrájenou čokoládu. Zasypte jablka. Dejte péct do trouby zhruba na 25 minut.

3Podávejte ještě teplé (ne horké). Můžete přidat domácí šlehačku/jogurt a lístky meduňky/máty.

Mohlo by Vás zaujmout