Rohlik.cz

Bezlepkové brownies

Bezlepkové brownies
  • 50 minut
  • 10 porcí
  • Středně těžký

0 ×

Tato verze je nejen vhodná pro alergiky, ale také odlehčenější a hotové brownies jsou i tak výborné.

Postup:

1Směs na brownies promíchejte s práškem do pečiva. Banán rozmačkejte na kaši, jablko nastrouhejte na jemno a spolu s olejem přidejte k moučné směsi.

2Poté po částech přilévejte vodu a mícháme, až dostanete hladké těsto. Množství vody záleží na šťavnatosti jablka a velikosti banánu. Těsto rozetřete na malý plech (20 × 20 cm) vyložený pečicím papírem.

3Pečte při 170 °C asi 25 minut. Povrch a okraje musí být pevné, vnitřek brownies zůstává mírně lepivý. Hotové brownies dejte i s pečicím papírem na mřížku a vychladlé nakrájejte na kostičky.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.