Rohlik.cz

Babiččina pomazánka

Babiččina pomazánka
  • 15 minut
  • 4 porce
  • Jednoduchý

2 ×

Připravte si snídani jako od babičky, na které vzpomínáte rádi.

Postup:

1Jako první dejte vařit vejce natvrdo. Trvá to cca 8–10 minut.

2Mezitím si ostrouhejte mrkev, společně s celerem nakrájejte na menší kousky a dejte rozmixovat nadrobno do sekáčku. Jarní cibulku nakrájejte na tenké proužky a s pažitkou nasekejte najemno.

3Uvařená vejce zchlaďte pod ledovou vodou, oloupejte a dejte rozsekat do mixéru.

4Všechno smíchejte dohromady, přidejte tvaroh, majonézu, 2 lžíce lahůdkového droždí. Ochutnejte, osolte a opepřete.

5Podávejte ke svačině nebo snídani s chlebem či krekry.

6Pro suroviny nikam nemusíte. Objednejte si je na Rohlik.cz a nechte dovézt až ke dveřím.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.