Rohlik.cz

Středomořský salát s chobotnicí

Středomořský salát s chobotnicí
  • 50 minut
  • 2 porce
  • Středně těžký

0 ×

Je svěží, lehký a jednoduchý na přípravu. Připomeňte si léto u moře.

Postup:

1Chapadlo omyjte, dejte do hrnce, přidejte vinný ocet, osolte a zalijte vodou. Dejte vařit do změknutí cca na 40 minut. Chobotnice je hotová, když do ní snadno zapíchnete vidličku.

2Mezitím si nařízněte rajčata do kříže, zalijte vroucí vodou a nechte spařit,aby šla slupka snadno sloupnout. Rajčata poté společně s cuketou nakrájejte nadrobno. Řapíkatý celer pokrájejte na plátky. Smíchejte zeleninu, osolte, opeřte, přidejte oregáno a zakápněte olivovým olejem. Přidejte na kostičky pokrájenou chobotnici a dochuťte citronovou šťávou.

Mohlo by Vás zaujmout

Pilaf

Pilaf

Středně těžký

60 minut

Váš košík je prázdný.