Rohlik.cz

Sépiové špagety s omáčkou Alfredo

Sépiové špagety s omáčkou Alfredo
  • 10 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Vypadají na talíři netradičně, ale jsou naprosto neodolatelné a extra rychlé na přípravu.

Postup:

1Slaninu pokrájejte na kostičky, osmahněte ji na suché pánvi a nechte pěkně opražit dokřupava. Ve výpeku po slanině osmahněte nasekaný česnek. Dejte stranou.

2V druhé pánvi rozpusťte máslo, na mírném ohni přimíchejte smetanu, až se začne zahřívat, vsypte strouhaný parmazán a za stálého míchání nechte rozpustit.

3Omáčku dosolte, opepřete a smíchejte s opraženou slaninou a česnekem.

4Čerstvé těstoviny uvařte al dente ve vroucí osolené vodě. Sceďte je a smíchejte s hotovou omáčkou. Nakonec posypejte nasekanou pažitkou.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.