Rohlik.cz

Šafránové těstoviny s krevetami

Šafránové těstoviny s krevetami
  • 15 minut
  • 2 porce
  • Středně těžký

1 ×

Čerstvá pasta, šafrán a krevety. Nic víc, jen kvalitní a dobré suroviny.

Postup:

1Předvařené krevety vyloupejte, nechte jen ocásky. Česnek nasekejte a osmahněte na olivovém oleji, až se rozvoní. Přidejte krevety, osmahněte a zasypte pár snítkami šafránu, podlijte vínem a nechte pozvolna vyvařit alkohol. nakonec přidejte smetanu, zmírněte plamen, osolte a opepřete a nechte vařit do zhoustnutí.

2Dejte vařit čerstvé těstoviny do vroucí osolené vody. Trvá to jen pár minut. Potom je sceďte a zakápněte olivovým olejem.

3Těstoviny rozdělte do talíře, zalijte omáčkou s krevetami a poprašte petrželkou.

4Tip: Podávejte s vínem.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.