Rohlik.cz

Lehká tvarohová zmrzlina s lentilkami

Lehká tvarohová zmrzlina s lentilkami
  • 150 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Originální nápad, jak vyšperkovat tvarohovou zmrzku.

Postup:

1Tvaroh vyšlehejte se semínky vanilkového lusku, přilijte kondenzované mléko a zlehka do něj vmíchejte dotuha ušlehanou šlehačku.

2Do mističek nebo jedné velké mísy dejte směs a nechte pořádně zatuhnout (nejlépe přes noc).

3Zmrzlinu vyjměte z mrazáku tak 5–10 minut před tvarováním, aby trochu „povolila“ a získala žádanou konzistenci. Zmrzlinu vyjmeme lžící, vyválejte koule, dejte na tác a nechte zmrazit na 2 hodiny.

4Zmrzlé koule vyjměte a obalíme v lentilkách. Dle chuti můžete polít rozpuštěnou čokoládou.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.