Rohlik.cz

Domácí bezlepkový toustový chléb

Domácí bezlepkový toustový chléb
  • 125 minut
  • 5 porcí
  • Středně těžký

0 ×

Ani na bezlepkové dietě si nemusíte odepírat svůj ranní křupaný toust.

Postup:

1Smíchejte droždí s cukrem a 5 lžícemi vody v šálku. Nechte vzejít kvásek.

2Všechny ingredience spolu s kváskem smíchejte, důkladně promíchejte po dobu 3 minut na nejvyšší úrovni hnětení.

3Těsto vložte do vymazané formy, uhlaďte povrch a potravinou fólie zakryjte a nechte kynout 45 minut.

4Předehřejte troubu na 210°C (horní a dolní ohřev). Odstraňte fólii, pečte v dolní třetině 10 minut, poté snižte teplotu na 190°C a pečte dalších 35 minut.

5Recept nám poskytla bezlepkomanie.cz.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.