Rohlik.cz

Pohankové těstoviny s červeným pestem

Pohankové těstoviny s červeným pestem
  • Linda
  • 20 minut
  • 2 porce
  • Středně těžký

0 ×

Pohankové těstoviny jsou bezvaječné bezlepkové těstoviny a jsou alternativou těstovin pšeničných.

Postup:

1Den předem si namočte goji do 125 ml vody, stejně tak sušená rajčata. V uzavíratelných nádobách uložte alespoň na 10 hodin do lednice. Jakmile jsou plody měkké, přendejte je i s vodou do mixéru.

2Přisypejte piniové oříšky, nasekané lístky rozmarýnu a nakrájený česnek. Nemixujte moc dlouho, směs by si měla zachovat strukturu. Nakonec dochuťte solí a pepřem.

3Pohankové těstoviny uvařte dle návodu, ještě teplé je promíchejte s nachystaným červeným pestem a posypejte nasucho opraženými mandlemi.

4Recept pro nás připravila Linda z blogu A co teda jíš?

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.