Rohlik.cz

Řepačka

Řepačka
  • Linda
  • 50 minut
  • 4 porce
  • Středně těžký

0 ×

Řepa je dobrá na tepny a pro játra. Naordinujte si ji v podobě téhle polévky.

Postup:

1Zeleninu očistěte, nakrájejte na kostky a hoďte do hrnce s rozpáleným olejem. Jakmile začne zlátnout, zalijte ji vroucí vodou, plamen stáhněte na minimum a nechte pod pokličkou jemně probublávat.

2Jakmile je zelenina měkká, rozmixujte ji ponorným mixérem a polévku dochuťte rajčatovým protlakem, balsamicem a kořením (případně kvalitním bujonem). Servírujte s nasucho opraženými slunečnicovými semínky a čerstvou petrželkou.

3Recept pro nás připravila Linda z blogu A co teda jíš?

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.