Rohlik.cz

Francouzský toust s glazovanou rebarborou

Francouzský toust s glazovanou rebarborou
  • 20 minut
  • 2 porce
  • Středně těžký

3 ×

Křupavé tousty a sladká rebarbora. Návykové spojení.

Postup:

1Očistěte a nakrájejte rebarboru na 5 cm velké kousky. Na velké pánvi a mírném ohni rozpusťte máslo, cukr a sůl.

2Rozřízněte vanilkový lusk a přidejte k rozpuštěnému máslu a jemně nadrcenému růžovému pepři. Následně vložte kousky rebarbory a pokapejte citrónem. Jemně orestujte a vmíchejte šťávu z granátového jablka.

3Nakrájejte bagetu na 3–4 cm široké plátky. V míse ušlehejte vajíčka a mléko. Vložte plátky bagety do mísy a namočte je ve směsi. Rozpusťte na pánvi máslo a dozlatova bagetu opékejte. Osušte kuchyňským papírem, aby tousty nebyly příliš mastné. Posypte vanilkovým cukrem a podávejte společně s rebarborou.

4recept nám poskytl Titbit.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.