Rohlik.cz

Zeleninový bulgur

Zeleninový bulgur
  • 20 minut
  • 1 porce
  • Jednoduchý

3 ×

Bulgur je extra rychlý na přípravu a dobrý jak ohřáty, tak i studený jako salát.

Postup:

1Bulgur zalijte vodou v poměru 2:1 a dejte vařit cca na 12 minut. Poté ho odstavte.

2Mezitím si pokrájejte papriky, mrkev, jarní cibulku a řepu. Na oleji osmahněte nejdříve mrkev, pak cibulku a kousky papriky, osolte a opepřete. Řepu jen lehce prohřejte nakonec, aby příliš nezměkla.

3Pokrájejte listy špenátu smíchejte se zeleninou a připraveným bulgurem. Natrhejte fetu a vmíchejte do směsi.

4Tip: Praktické potravinové boxy najdete tady.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.