Rohlik.cz

Zapečné portobello, avokádový dip a salát

Zapečné portobello, avokádový dip a salát
  • 35 minut
  • 1 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Jestli nemáte čas zajít si na oběd, připravte si ho na celé dopoledne i odpoledne s sebou do krabiček.

Postup:

1Snídaně: Uvařené vejce pokrájejte nadrobno. Avokádo oloupejte a dužninu rozmačkejte vidličkou, smíchejte s vejcem, osolte, opepřete, přidejte špetku chilli, zakápněte limetkou a promíchejte. Přibalte si s sebou pečivou nebo plátky sucharů.

2Svačina: Smíchejte salátové listy s olivami, sušenými rajčaty a cherry rajčátky. Salát osolte a zakápněte olejem a balzamikem až těsně před podáváním.

3Oběd: Portobello steaky jsou předpřipravené i se sýrem, takže je stačí jen na chvíli zapéct v troubě. Uvařte si k nim např špenátové těstoviny.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.