Rohlik.cz

Tuňákový bulgur, ovocný salát a zelenina

Tuňákový bulgur, ovocný salát a zelenina
  • 20 minut
  • 1 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Bulgur je praktické jídlo na cesty. Chutná totiž jak studený, tak i za tepla.

Postup:

1Bulgur zalijte vodou v poměru 2:1 a dejte vařit cca na 12 minut. Poté ho odstavte, vmíchejte tuňáka z konzervy, případně dosolte a přidejte strouhaný parmazán. Podle chuti můžete dodat bylinky.

2Ovocný salát připravte ze sezónního ovoce. My použily jahody, mandarinky, borůvky a banán a jablko. Zakápněte citronem a promíchejte.

3Do poslední krabičky si pokrájejte zeleninu, např. ředkvičky.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.