Rohlik.cz

Sušenková lízátka

Sušenková lízátka
  • Linda
  • 45 minut
  • 16 porcí
  • Jednoduchý

0 ×

Připravte je na dětskou oslavu, nebo je rovnou zapojte do přípravy. Výroba je bude bavit.

Postup:

1Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni. Sušenky s chirurgickou přesností rozdělte tak, aby se nezlomily. Pokud se přes veškerou naši snahu některá zlomí, zhluboka se nadechneme a zachovejte klid. Není to nic fatálního, sušenku lze velice snadno resuscitovat.

2Doprostřed sušenky, na které zbylo víc polevy, dejte trochu rozpuštěné čokolády a vmáčkněte do ní lízátkovou tyčku. Přimáčkněte sušenkou bez polevy a dejte stranou. Pokud je některá sušenka pochroumaná, čokoláda ji slepí a zachrání jí tak život.

3Zbylou čokoládou pomažte sušenky i z vnější strany (ideálně z té ošklivější) a dozdobte je posypkami. Nechte ztuhnout v lednici, a podávejte.

4Recept pro nás připravila Linda z blogu A co teda jíš?

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.