Rohlik.cz

Hovězí tatarák s topinkami

Hovězí tatarák s topinkami
  • 25 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Připravte si tuhle chuťovku a otevřete si láhev oblíbeného piva. Zaručujeme skvělý chuťový zážitek.

Postup:

1Okurky, cibuli a kapary pokrájejte nadrobno. V misce smíchejte hořčici s kečupem, worcesterem, zakápněte vinným ctem, olejem. Přidejte pokrájenou zeleninu a smíchejte s mletým masem.

2V pánvi si rozpalte olej a osmahněte na něm dozlatova plátky pokrájeného chleba. Topinky můžete připravit i nasucho.

3Tatarák rozprostřete na talíř, doprostřed vytvořte důlek a vklepněte do něj vaječný žloutek. Přidejte topinky, stroužky česneku na potření, sůl, pepř a kdo má rád, tak i mletou papriku.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.