Rohlik.cz

Křupavé kokosové tofu

Křupavé kokosové tofu
  • Linda
  • 40 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Tohle není jen tak nějaké tofu, ale nová závislost. zastíní i smažák.

Postup:

1Tofu nakrájejte na 6–8 hranolků, osušte papírovou utěrkou a přendejte do hlubokého talíře.

2Citronovou kůru nastrouhejte najemno a šťávu vymačkejte. Smíchejte se sójovou smetanou,moukou, kari kořením, solí a pepřem dle chuti. Pokud by bylo těstíčko moc husté, přidejte několik lžic vody. Připravenou marinádou přelijte tofu a nechte 30 minut marinovat.

3Tofu ze všech stran obalte v kokosu a smažte na horkém oleji dozlatova. Hotové kousky položte na papírovou utěrku, která odsaje přebytečný tuk. Servírujte s oblíbeným kečupem nebo s hranolky.

4recept pro nás připravila Linda z blogu A co teda jíš?

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.