Rohlik.cz

Grilovaný pstruh s bramborem

Grilovaný pstruh s bramborem
  • 40 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Božsky jemné maso a velmi jednoduchá příprava na grilu dělá ze pstruha ideální rychlý oběd.

Postup:

1Pstruhy umyjeme, osušíme a osolíme. Marinádu si připravíme z česnekového oleje, sušeného česneku, z koření na ryby a citrónové šťávy. Touto marinádou potřeme celé pstruhy i uvnitř. Necháme je odležet asi 20 minut na chladném místě.

2Potom je položíme na grilovací rošt, posypeme kmínem, pokapeme olejem, přidáme pokrájenou papriku, předvařené brambory a grilujeme při mírné teplotě. Ozdobit můžete například bazalkou a tymiánem.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.