Rohlik.cz

Pečený chřest s citronem a chilli

Pečený chřest s citronem a chilli
  • Linda
  • 30 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Chřest s holandskou omáčkou zná každý. Dejte mu ale něčím říz a uvidíte.

Postup:

1Chřest omyjte a rukama zprohýbejte – stonek se zlomí přesně v místě, kde začíná jeho dřevnatá část, které se chceme zbavit. Polovinu citronu nakrájejte na plátky a položte na chřest, který jste si vyskládali na pečicím papírem vyložený plech. Nakonec vše pokapejte olejem, posypejte chilli dle odvahy a dolaďte pepřem a solí. Pečte v troubě vyhřáté na 180 stupňů asi 20 minut, přičemž na poslední 3 minutky můžete dát plech pod gril, aby hlavičky chřestu hezky křupaly.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.