Rohlik.cz

Těstoviny se smrži a kuřecím masem

Těstoviny se smrži a kuřecím masem
  • 40 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

1 ×

Smrže mají výraznou chuť a perfektně se hodí do omáček.

Postup:

1Smrže si 30 minut před vařením spařte horkou vodou a nechte nabýt na objemu, aby změkly.

2Těstoviny dejte vařit do vroucí osolené vody. Mezitím si připravte omáčku s masem. Na oleji osmahněte cibulku, potom přidejte kousky kuřecího masa, osolte, opeřte a smažte, až se maso zatáhne a propeče.

3Přidejte do pánve okapané houby, podlijte kuřecím vývarem, povařte chvíli, zjemněte kostičkou másla, promíchejte s těstovinami a podávejte.

4Tip: Posypat můžete navrch strouhaným parmezánem, nebo petrželkou.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.