Rohlik.cz

Chřest s noky z ricotty

Chřest s noky z ricotty

1 ×

Jarní předkrm k dobrému vínu nebo drinku jak vyšitý.

Postup:

1Na pánvi rozpusťte kousek másla a přidejte pokrájený špenát. Chvíli orestujte, vyndejte a špenát vymačkejte a posekejte. Smíchejte ricottu, krupičku, vejce a špenát dohromady, osolte a opepřete. Nechte alespoň deset minut odpočinout.

2Dvěma lžičkami vykrajujte malé noky a vkládejte do vařící osolené vody. Až noky vyplavou, jsou hotové. Z chřestu odstraňte asi 2 cm od konce, vložte do vařící osolené vody, 2–3 minuty povařte, sceďte a chřest ihned vložte do studené vody s ledem. Zůstane krásně zelený. Servírujte zastříklé trochou přepuštěného másla.

3O recept se s námi podělila Petra z blogu Kitchen and the city.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.