Rohlik.cz

Kuřecí vývar s tvarohovo-bylinkovými nočky a zeleninou

Kuřecí vývar s tvarohovo-bylinkovými nočky a zeleninou

0 ×

Kuřecí vývar lze skvěle zakomponovat do jakéhokoliv menu. Záleží na přísadách, kterými jej doladíte. Pro svěží jarní menu se hodí například tyto tvarohové nočky voňavé po bylinkách.

Postup:

1Zeleninu nakrájejte na drobné kousky a nechte ji vařit ve vývaru.

2Dejte vařit vodu na nočky a do misky si připravte studenou vodu. Z tvarohu, vejce, másla, pečiva, bylinek a špetky soli vypracujte těsto a nechte jej 5–10minut odležet.

3Z těsta pomocí dvou lžic vykrajujte nočky, které vložíte do vroucí osolené vody. Vařte 3 minuty. Poté noky vyjměte a vložte do studené vody, aby se zatáhly. Z vody je vyjměte za pár sekund.

4Noky naservírujte na talíř a zalijte je vývarem se zeleninou.

5Recept najdete na blogu Vařeniště.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.