Rohlik.cz

Hranolky s kečupem

Hranolky s kečupem
  • Linda
  • 30 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Žádný fastfood, ale pravé domácí hranolky, po kterých se hned zapráší.

Postup:

1Cibulku osmahněte na trošce oleje, přidejte česnek s kořením, promíchejte, přihoďte zbytek kečupových ingrediencí a duste na nejmenším ohni tak hodinku. Směs rozmixujte a je hotovo.

2Co se týče hranolků, tak množství brambor závisí na vás. Brambory oloupejte, nakrájejte, okořeňte a promíchejte s olejem.Trouba by měla být dobře rozehřátá, tak na 200 stupňů, hranolky je nejlepší péct na horkovzdušný režim. Ve finále by měly být krásně zlaté, křupavé, na okrajích trošku připečené.

3O recept se s námi podělila Linda z blogu A co teda jíš?

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.