Rohlik.cz

Brambory v popelu s bylinkovým dipem

Brambory v popelu s bylinkovým dipem
  • 60 minut
  • 6 porcí
  • Jednoduchý

0 ×

Nejlepší věc na opékání na ohni.Teda hned po buřtech a špekáčkách.

Postup:

1Očištěné brambory zabalte každou zvlášť do alobalu a vložte opatrně do žhavého popelu. pečte je cca 45 až 60 minut podle velikosti brambor.

2Dip: Smíchejte zakysanou smetanou s utřeným česnekem, nasekanou pažitkou a koprem. Dosolte a opepřete.

3Upečené brambory nechte chvíli vychladnout, pak je rozpalte, nařízněte, zmáčkněte ze stran a rozevřete. V horké bramboře nechte rozpustit kostičku másla a přidejte lžíci bylinkového dipu.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.