Rohlik.cz

Ravioly z červené řepy s ricottou

Ravioly z červené řepy s ricottou

0 ×

Znáte ravioly jako těstoviny? Překvapte rodinu či známé netradičním předkrmem, který je naladí na další chody. Určitě upoutáte pozornost nejen barevným provedením, ale i vynikající chutí.

Postup:

1Řepu uvařte doměkka. Nechte ji zchladnout a oloupejte.

2Ricottu smíchejte s limetkovou kůrou, pár kapkami šťávy, špetkou soli a pažitkou, promíchejte.

3Pepř lehce podrťte a smíchejte s olejem, limetkovou šťávou a špetkou soli, prošlehejte, aby vznikla hladká emulze.

4Řepu krájejte na velice tenké plátky. Na každý položte kopeček ochucené ricotty a plátek přehněte. Naservírujte na talíř a přelijte zálivkou.

5Recept naleznete na blogu Vařeniště.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.