Rohlik.cz

Noky s chřestem a slaninou

Noky s chřestem a slaninou
  • 20 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

1 ×

Sezóna chřestu je zahájena. Zkuste ho v krémové omáčce s noky.

Postup:

1Chřest okrájejte o dřevnaté části. Nakrájejte na menší kousky, slaninu na kostičky. V pánvi osmahněte dokřupava. Dejte stranou. Ve výpeku smažte chřest, snižte plamen a nechte ho pod policí změknout. Pokud bude potřeba, podlijte vodou.

2Noky uvařte ve vroucí osolené vodě. Jakmile vyplavou na povrch, jsou uvařené.

3Scezené noky přidejte do pánve k chřestu, zalijte smetanou, osolte a opepřete. chvíli povařte do zhoustnutí. Na závěr zasypejte opraženou slaninou a ihned podávejte.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.