Rohlik.cz

Špaldová pizza

Špaldová pizza
  • Linda
  • 35 minut
  • 6 porcí
  • Středně těžký

0 ×

Těsto sice není klasicky z pšeničné mouky, ale nelekejte se, je vážně dobrá. Navíc bezlepková.

Postup:

1Droždí rozmíchejte ve vodě a nechte 15 minut odstát na teplém místě. Poté směs postupně přimíchávejte do mouky a vypracujte hladké těsto, které nechte odpočinout dalších 10 minut.

2Z těsta vyválejte cca 0,5 cm silnou kulatou placku. Pomažte rajčatovým sugem, posypejte strouhaným tofu (nebo sýrem). Přidejte plátky lilku, olivy, sušená rajčata, listy špenátu a oregáno.

3Pečete na 200 stupňů 15–20 min.

4O recept se s námi podělila Linda z blogu A co teda jíš?

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.