Rohlik.cz

Celozrnné těsto na pizzu

Celozrnné těsto na pizzu

0 ×

Nadýchané a po upečení krásně křupavé. Až ho zkusíte, už nebudete chtít kupované.

Postup:

1Droždí, med a teplou vodu lehce promíchejte v misce a nechte vzejít kvásek, cca 10 minut. Do mísy kuchyňského robotu nasypejte mouku, přidejte sůl, oregáno, petržel, bazalku, česnek a olivový olej. Jakmile je kvásek naběhlý, přilijte ho k mouce.

2Promíchejte ručně nebo v robotu na nízký stupeň. Zvyšte výkon robotu na vysoký stupeň a nechte těsto hnětat, cca 5 – 7 minut. Těsto by mělo být pružné a nemělo by se lepit na strany mísy kuchyňského robotu.

3O recept se s námi podělila Jarka z blogu Chutě světa.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.