Rohlik.cz

Gnocchi s chřestem

Gnocchi s chřestem
  • Koko
  • 15 minut
  • 3 porce
  • Jednoduchý

4 ×

Jaro si žádá zeleň na talíři a pokud už máte chřest, hrášek, nebo dokonce obojí, nemůžete se zmýlit.

Postup:

1Uvařte gnocchi podle návodu, běžně stačí dvě tři minutky dokud ve vroucí osolené vodě nevyplavou.

2Orestujte chřest, po třech minutách přidejte i hrášek a nechte na pánvi ještě chvilku ohřát. Připravte omáčku z vývaru a kozího sýra, krátce provařte. Dosolte a dopepřete.

3Gnocchi z cedníku přesypte na rozehřátou pánev s trochou olivového oleje a nechte místy opéct.

4Přidejte gnocchi do omáčky, promíchejte a ozdobte čerstvou řeřichou.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.