Rohlik.cz

Kedlubnové zelí s tofu a kroupovými knedlíky

Kedlubnové zelí s tofu a kroupovými knedlíky
  • Lucie
  • 30 minut
  • 2 porce
  • Středně těžký

0 ×

Kedlubnové zelí si zamilujte a místo tofu si můžete na talíř přidat cokoliv jiného.

Postup:

1Kedlubnu oloupejte a nastrouhejte nahrubo. Na lžičce olivového oleje dozlatova orestujte cibuli, přidejte kedlubnu a míchejte do změknutí. Dochuťte solí a jablečným octem.

2Na knedlíky uvařte doměkka kroupy. Vločky spařila vodou, zbavte přebytečné vody a promíchejte s kroupami, dochuťte solí a rozmixujte. Pomocí rukou vytvořte váleček. Vařte v osolené vodě, až knedlík vyplave na povrch. Nechte zchladnout a nakrájejte ho na kolečka.

3Tofu nakrájejte na silnější plátky a krátce orestujte na kapce olivového oleje.

4O recept se s námi podělila Lucie z blogu Delicious blog.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.