Rohlik.cz

Králík na bylinkách

Králík na bylinkách
  • 120 minut
  • 4 porce
  • Středně těžký

0 ×

Králík je velikonoční klasika, ale víte, že jde o maso, které obsahuje velmi malé množství tuku, takže je skoro dietní.

Postup:

1Králíka naporcujte, osolte, opepřete. Navíc můžete prošpikovat slaninou, maso bude díky tomu šťavnatější.

2Pekáč vyložte pokrájenou cibulí a stroužky česneku. Rozložte navrch porce králíka. Přidejte bobkový list, nové kožení a snítky rozmarýnu. Poklaďte několika kostičkami másla, podlijte vodou a pečte v předehřáté troubě na 200°C 1,5 hodiny pod pokličkou. Posledních 30 minut pečte již odkryté, abyste získali zlatavou kůrčičku.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.