Rohlik.cz

Velikonoční nádivka bez masa

Velikonoční nádivka bez masa
  • Lucie
  • 40 minut
  • 4 porce
  • Středně těžký

0 ×

I pro vegetariány máme skvělý recept na tradiční velikonoční nádivku a pochutnáte si na ní stejně dobře.

Postup:

1Troubu předehřejte na 180 stupňů. Pečivo si nakrájejte na drobné kostičky. Zalijte mlékem, aby změklo.

2Přidejte žloutky, nastrouhané tofu, omytý špenát a petržel. Dochuťte solí, pepřem a muškátovým oříškem. Nakonec vmíchejte vyšlehaný sníh z bílků, opatrně zapracujte, případně ještě dochuťte a vložte do zapékací nádoby. Pečte zhruba 45 minut.

3recept na nádivku pr nás připravila Lucie z blogu Delicious blog.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.