Rohlik.cz

Jehněčí kotlety s kaší

Jehněčí kotlety s kaší
  • 60 minut
  • 4 porce
  • Středně těžký

0 ×

Jehněčí maso k Velikonocům prostě patří. Poradíme vám, jak na něj.

Postup:

1Nechte kotletky alespoň 1 hodinu marinovat. Rozkrojte stroužky česneku, přidejte pár snítek rozmarýnu, zakápněte olivovým olejem a nechte stát venku. Maso tak nebude studené.

2Rozpalte olej v pánvi a osmahněte na něm kotlety, přidejte i česnek a rozmarýn z marinování. Kotlety opečte cca 2–3 minuty z každé strany. Osolte.

3Podávejte s bramborovou kaší a fazolkami osmaženými chvilku v pánvi na oleji. Maso zalijte na talíři výpekem.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.