Rohlik.cz

Krůtí roláda s nádivkou

Krůtí roláda  s nádivkou
  • 90 minut
  • 8 porcí
  • Středně těžký

0 ×

Dokonalé jídlo na sváteční stůl i nedělní oběd s rodinou.

Postup:

1Krůtí prso nařízněte ze strany, ale ne úplně. Rozevřete ho, zakryjte folií a naklepejte na tloušťku 2 cm. Maso ze všech stran a připravte si náplň.

2Pečeni pokrájejte na kostičky. Vejce prošlehejte, zakápněte trochou smetany, osolte, opepřete, přidejte pečeni a zasypte nasekanou petrželkou.

3Směs namažte na rozklepané prso, pomocí folie ho srolujte, ovažte provázkem a přesuňte do pekáčku. Posypejte provensálskými bylinkami a pečte v předehřáté troubě na 150°C cca 60 minut pěkně dozlatova. Občas polévejte výpekem z masa.

4K roládě se hodí bramborová kaše nebo pečená zelenina na másle.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.