Rohlik.cz

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

1 ×

Vůně nádivky s uzeným masem se bude linout po celé kuchyni a vy se nebudete moct dočkat, až si na ní pochutnáte.

Postup:

1Nejdříve dejte vařit maso. Uvařené maso pokrájejte na na kostičky. Rohlíky pokrájejte a na pánvi na sucho opražte. Na másle orestujte na drobno nakrájenou cibuli.

2Do orestované cibule přilijte smetanu a mléko, přidejte žloutky, osolte, opepřete a nastrouhejte muškátový oříšek podle chuti. Promíchejte dohromady a vlijte na opečené rohlíky. Přidejte pokrájené maso a nasakanou petržel. Ušlehejte sníh z bílků a opatrně zamíchejte do směsi.

3Pečte na 200°C dozlatova.

4Tip: Přidejte do nádivky mladou kopřivu.

5Recept na nádivku pro nás připravila Petra z blogu Kitchen and the city.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.