Rohlik.cz

Řeřichová polévka

Řeřichová polévka
  • 40 minut
  • 4 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Řeřicha obsahuje velké množství vitamínu C, a proto si jí naordinujte na posílení imunity.

Postup:

1Pórek nakrájejte na kolečka, orestujte ho ve větším hrnci na oleji. Podlijte ho trochou vody a duste pod pokličkou. Mezitím si pokrájejte oloupané brambory a přidejte je k pórku.

2Zeleninu zalijte horkým vývarem, vařte cca 15 minut, až brambory změknou. Vývar stáhněte z plotny, zjemněte smetanou, přidejte seříznutou řeřichu a rozmixujte do hladkého krému tyčovým mixérem.

3Podle chuti osolte a opepřete.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.